Instagramda Çoklu Hesap Silme

Instagramda Çoklu Hesap Silme

Instagram uygulamasında istediğiniz zaman toplu hesapları silebilirsiniz. Bunun için yapılması gereken adımları yazımızda tek tek sizlerle paylaşıyoruz. Ancak detaylara geçmeden önce instagram hesabınızı büyütmek ve daha fazla kullanıcıya hitap etmek isterseniz Wubity güvencesi ile instagram takipçi satın al yapabileceğinizi belirtmek isteriz.

Instagram uygulamasını kullanan kişi sayısının ne kadar yüksek düzeyde olduğunu anlatmaya gerek yok. Şüphesiz ki instagram son yıllarda en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri haline gelmiştir. Instagramda kullanıcılar fotoğraf ve video gibi paylaşımların yanı sıra birçok özelliği de aktif olarak kullanabilmektedirler. Instagramda çoklu hesap silme konusunda da kullanıcılar zaman zaman kafa karışıklığı yaşayabilmektedirler. Bu karışıklıkların giderilmesi ve instagramda çoklu hesap silme işleminin kolay bir şekilde gerçekleştirilmesi için yapılması gereken maddelerin hepsine burada ulaşabilirsiniz.

Instagramda çoklu hesap nasıl silinir? Instagram uygulamasında çoklu hesap silme işlemi için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • Hangi hesabınızdan çıkmak istiyorsanız o hesabınızı seçmeniz gerekmektedir.
  • Daha sonra sağ üst kısımda bulunan üç çizgili butona tıklamalısınız.
  • Bir sonraki adımda karşınıza çıkan seçeneklerden ayarlar seçeneğini seçerek devam etmeniz gerekmektedir.
  • Seçmiş olduğunuz bu seçenekteki alt kısımda bulun an hesabından çıkış yap butonuna tıklamalısınız. Bu şekilde kullandığınız ek hesaptan çıkış sürecini tamamlayacaksınız.

Instagram Toplu Hesap Silme Yöntemi

Instagram uygulamasında toplu hesap silme yöntemi bulunmaktadır. Instagramda toplu hesap nasıl silinir? Bunun için yapılması gerekenler şu adımlardan oluşmaktadır:

  • Silmek istediğiniz hesaba giriş yapmalısınız.
  • Bir sonraki adımda sağ üst kısımdaki ayarlar seçeneği seçilmelidir.
  • Bu alanda çoklu hesabın altında giriş bilgileri alanı yer almaktadır.
  • Hangi hesabı kaldırmak istiyorsanız o hesabın yanında bulunan üç noktaya dokunun.
  • Bir sonraki işlemde kaldır yazan butona tıklamanız gerekmektedir.
  • Daha sonra silinecek yeni hesap için şifre oluşturmanız gerekecek.
  • Şifre oluşturma işlemi de tamamlandıktan sonra silmek istediğiniz hesabın kaldırılacağını göreceksiniz.