Instagramda DM Görüldü Nasıl Kapatılır?

Instagramda DM Görüldü Nasıl Kapatılır?

Instagram uygulaması çok sevilen ve yüksek düzeyde kullanılan bir sosyal medya platformu haline gelmiştir. Bu uygulama üzerinde kullanıcılar istedikleri gibi fotoğraf, video paylaşımı yapabilmekte ve bu paylaşımlarının beğenilmesini, izlenmesini istemektedirler. Bu konuda siz değerli kullanıcılar istediğiniz videolarınız için Wubity güvencesi ile instagram izlenme satın al yapabilirsiniz.

Kullanıcılar instagramda gönderi paylaşımının yanı sıra yine instagram üzerinden mesajlaşma da yapabilirler. Bu özelliğin adı instagramda DM adı olarak geçmektedir. Instagramın DM kısmını kullanarak mesajlaşma yapan kullanıcılar görüldü özelliği sayesinde mesajlarını karşısındakinin okuyup okumadığını anlayabilmektedir. Eğer mesajın altında görüldü yazıyor ise mesajı gönderdiğiniz kişinin bu mesajı okuduğunu anlayabilirsiniz. Bu durum bazen bizim için bir avantaj olsa da kimi zaman tam tersi bir durum olabilmektedir. Vaktinizin olmadığı durumda gelen mesajı sadece okuyup yanıt vermemek karşınızdaki kişi açısından kırıcı ve üzücü olabilmektedir. Bu nedenle insanlar instagramda DM görüldü nasıl kapatılır sorusunun cevabını aramaya başlamaktadırlar. Çünkü bu özelliği kapattıkları takdirde mesajları okuyup okumadıklarını karşı taraftaki kullanıcı anlayamaz ve insanlarla ilişkilerini etkileyecek olumsuz bir durum olmaz. İşte bu yüzden sizler için instagramda DM görüldü nasıl kapatılır başlıklı bir yazı hazırlamaya karar verdik.

Instagramda DM görüldü nasıl kapatılır? Bu konu ile ilgili maalesef instagram üzerinden kullanılabilecek doğrudan bir özellik yok. Belki ilerde instagram böyle bir özellik gelmesi ile ilgili bir çalışma yapabilir. Fakat şu an için bu konuda direkt bir özellik olmadığından şimdilik farklı yöntemlere başvurulmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Bununla ilgili başvurulabilecek bazı uygulamalar var ancak bu uygulamalar pek güvenli değil. Bu nedenle tavsiye etmiyoruz. Ancak bunun dışında yapabileceğiniz ve tavsiye ettiğimiz basit bir yöntem var. Mesaj size bildirim olarak geldiğinde eğer tamamını açıp okursanız karşı tarafa görüldü bildirimi gider. Fakat android ve İOS akullanıcıları Wİ-fi ve mobil verilerini kapatırlarsa ve DM’yi o şekilde okurlarsa karşı tarafa görüldü bildirimi gitmeden mesajı görmüş olurlar. Yani Wi-fi ve mobil verinizi kapatmanız halinde karşınızdakine görüldü bildirimi gitmeden mesajı okumanız mümkün olmaktadır.