Twitter Nasıl Kapatılır?

Twitter Nasıl Kapatılır?

Dünyada en çok kullanılan uygulamalardan biri haline gelen Twitter uygulaması sayesinde insanlar dünyada olan biten her şeyden haberdar olmaya ve iletişim kurmaya devam etmektedir. İnsanlar düşüncelerini, istedikleri fotoğraf ve videoları bu uygulama üzerinden kolayca paylaşabilmektedirler. Son derece popüler olan bu uygulamanın kullanıcı sayısı oldukça yüksektir. Fakat bazen kullanıcılar bazı nedenlerden dolayı hesabını kapatmak isteyebilmektedirler. Bu anlamda kullanıcılar Twitter nasıl kapatılır sorusunun cevabını arayabilmektedirler. Biz de bu yüzden sizler için Twitter nasıl kapatılır sorusunu yazımızda cevaplıyoruz. Bunun yanında Twitter hesabınız için takipçi satın almak isterseniz Wubity güvencesi ile Twitter takipçi satın al işlemi yapabilirsiniz.

Twitter nasıl kapatılır? Twitter hesabınızı kapatmak için yapılması gerekenleri sizler için madde madde paylaşıyoruz. Twitter hesabınızı kapatmak zor bir işlem değildir, oldukça basit bir işlemdir. Eğer Twitter hesabınızı kapatmaya kararlıysanız şu adımları gerçekleştirerek amacınıza ulaşabilirsiniz:

  • Twitter hesabınızı kapatmak için öncelikle yapmanız gereken şey Twitter hesabınıza giriş yapmak olacaktır.
  • İkinci olarak giriş yaptıktan sonra ayarlar seçeneğine giderek hesabımı devre dışı bırak yazan kısmına tıklamanız gerekmektedir.
  • Daha sonra hesabınızı silmek istediğinizi onaylamalısınız.
  • Bu işlemden sonra hesabınız 30 gün sonra tamamen silinmiş olacaktır.

Gördüğünüz gibi Twitter hesabınızı kapatmak istiyorsanız yapmanız gereken işlemler oldukça basit. Eğer Twitter hesabınızı kapatmaya karar verdiyseniz yukarıdaki adımları uygulayarak kolayca Twitter hesabınızı kapatma işlemini tamamlamanız mümkündür. Ancak Twitter hesabınızı kapatmak için bu işlemleri uyguladıktan sonra hesabınıza 30 gün içerisinde giriş yaparsanız hesabınız silinmez ve hesabınızı geri getirmiş olursunuz. Bu nedenle eğer Twitter hesabınızı kapatmaya kararlıysanız detaylı olarak anlattığımız maddeleri uyguladıktan sonra 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmamanız gerekmektedir. Ayrıca Twitter hesabınızı kapattıktan sonra diğer kullanıcıların Tweetlerinde bahsedilen kullanıcı adınız görünmeye devam eder. Fakat profiliniz artık silindiği için sizin profilinize yönlendiren bir bağlantı olmayacaktır.